Onderhoud

Houdt uw tuin in ere, met professioneel onderhoud. U behoudt zo het karakter en het aanzicht van uw tuin, door gedegen onderhoud. Daardoor blijft u genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Timmermans kan de tuin helemaal naar uw wensen en eisen onderhouden. Jaarlijks, maandelijks of wekelijks onderhoud het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u zelf graag bezig bent in de tuin, maar het wel leuk en makkelijk wilt houden, dan laat u het grote snoeiwerk door ons doen. En heeft u geen tijd om zelf de tuin te doen of wilt u alleen maar “genieten”van uw tuin dan kunnen we daar ook in bijstaan door wekelijks, of gelang de behoefte van de tuin, onderhoud te plegen.

Ook het compleet renoveren van uw tuin is een mogelijkheid.

Interesse in bovengenoemde of vragen, neemt u gewoon eens contact met ons op, om de mogelijkheden van onderhoud voor uw tuin door te nemen.

Gazononderhoud

Om uw gazon netjes te houden, dient u het goed te verzorgen. Zowel door een goede bemesting, maar ook door onderhoud. Verticuteren, beluchten, kantensnijden, maaien, bestrijding enz.

Hoveniersbedrijf Timmermans heeft de kennis en de middelen in huis om u hier bij te kunnen helpen.

Vijveronderhoud

Om uw vijver in conditie te houden, dient u ook hier onderhoud te plegen. Bijvoorbeeld het oppervlakte water vrij van vervuiling te houden, pompen en filters reinigen, vijverwater testen.

Onderhoud kan bestaan uit kleine werkzaamheden, maar ook het compleet opnieuw inrichten of renoveren van uw vijver is mogelijk.

Renovatie

Vaak is het mogelijk door het maken van een aantal, relatief, kleine aanpassingen van uw tuin om een hele andere uitstraling of sfeer te creëren.

Het veranderen ofwel renoveren van uw tuin, of een gedeelte van uw tuin, ook daarbij staat hoveniersbedrijf Timmermans voor u klaar. Zowel met hete geven van advies en het realiseren van uw wensen.

Bemesting

Bemesting is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw tuin. U houdt uw tuin in goede conditie door een juiste en gerichte bemesting.

Hoveniersbedrijf Timmermans kan u een bemestingadvies verzorgen, maar ook het leveren van de meststoffen en het verwerken hiervan, zijn diensten die wij leveren.

Onderhoud van verhardingen

Bij onderhoud van verhardingen kunt u denken aan herstel van straatwerk, bijvoorbeeld het ophalen van zonken in bestringen of het verwijderen van wortels die de bestrating omhoog drukken, maar ook het herstellen van spoorvorming in het straatwerk.

Ook voor het bestrijden van onkruid en alg doormiddel van het gebruik van chemische middelen of door bijvoorbeeld borstelen van uw bestrating kunt u bij ons terecht.